Vad vi kan erbjuda

VI HAR BYTT HEMSIDA.  WWW.RENTACHEF.COM

Gourmet Homecooking

Hyr en kockEn professionell kock kommer hem till er och sammanställer en middag med ett varierande antal rätter. En restaurangkänsla i det egna hemmet. Luta er tillbaka och låt kocken sköta jobbet!
Läs mer om Gourmet Homecooking

Aktiv Matlagning

Aktiv matlagningLaga en gourmetmiddag tillsammans med en kock och lär er några knep från den professionella restaurangvärlden. Våra kockar har erfarenhet från Grand Hotel, Restaurangen, Bon Lloc, Erics Bakficka och många andra kända restauranger i Sverige och världen.
Läs mer om Aktiv Matlagning

Matlagningskurser

aktiv3.jpgRent a Chef erbjuder en rad olika matlagningskurser inom gourmet, hälsa och även med vissa teman. Se under våra erbjudanden vad vi för tillfället kan föreslå. Kurserna sker i vår lokal ”Foodlab” på Mosebacke.
Läs mer om våra Matlagningskurser

Catering

Vi på Rent a Chef anser att mat skall lagas på plats och kan därför erbjuda en sorts catering där kocken förbereder det mesta på plats. Vår catering kan därför uppnå andra nivåer av smakupplevelser som inte fungerar om man förbereder maten i förväg.
Läs mer vår Catering

Hyr en Bartender

Bartender

För att förhöja upplevelsen ytterligare har ni möjlighet att hyra vår professionella bartender. En perfekt början eller slut på middagen.
Läs mer om att hyra en Bartender

Matstudio, Lokal & Festvåning

Vi har några lokaler som vi kan hyra ut till pressvisningar, små konferenser eller mindre kalas. Våra matstudios ligger centralt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Genom samarbeten kan vi även erbjuda större lokaler eller festvåningar vid behov.
Läs mer om våra Lokaler

Vi har även ett litet informationsblad som ni kan ladda ner med en presentation av de olika aktiviteterna.

pdf bild Ladda ner infoblad